Frakt & Retur

Into Frakt & Returer:
 ◆ International Shipping tar inom en vecka tid leveransen brukar. Ytterligare förseningar kan uppstå under månaderna september till mars på grund av den höga efterfrågan och tung belastning på posttjänster och seder. www.roughlymade.se är inte ansvarig för förlust eller skada av din beställning i transit. Detta ansvar förs vidare till dig så snart vi lämna det för att rederiet.
 Internationella beställningar kan vara föremål för import skatter / avgifter. För information, kontakta din lokala tullmyndighet. Dessa avgifter skall betalas av mottagaren av paketet och inte betalas av www.roughlymade.se.
 ◆ Internationella beställningar kan vara föremål för import skatter / avgifter. För information, kontakta din lokala tullmyndighet. Dessa avgifter skall betalas av mottagaren av paketet och inte betalas av vår hemsida.
 ◆ Vi är en professionell online-återförsäljare, kommer alla order att levereras med rätta till din dörr. Se till att du är hemma när paketen anländer till dig.
 ◆ Efter order, vänligen kontrollera din e-post för att läsa orderbekräftelse, vänligen även spåra din beställning online efter att vi skickat ut spårningsnummer för dina beställningar.

Into Återgång politik:
 ◆ Vi åtar oss att din 100% nöjd.
 ◆ Alla beställda artiklar på vår sajt är nära till ordet "vad du ser på vår webbplats är vad du får i 7 dagar".
 ◆ Innan du njuter enkelt byte och återvändande, måste du kontakta oss för att återvända leveransadress innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick dvs inte slitna, ändras eller tvättas med alla bifogade taggar. Alla de returnerade skorna ska skickas till leveransadressen som vi kommer att skicka dig.
 ◆ Alla beställda artiklar är rätt objekt du plocka här. Vi lovar dig i rätt ordning paketet. Så om återvändande rätt objekt för ett bidrag: alla returnerade objekt är föremål för en skatt på 25% och returfrakt avgift $ 30. Sändning och bruk av avgifter är inte återbetalningsbara.
 ◆ Vi inte täcker fraktkostnaden för retur eller byte av rätt ordning paketet, kommer du att ansvara för fraktkostnaderna.

Into HANDEL:
 ◆ Vi accepterar utbyte för en annan storlek eller färg inom 30 dagar från den dag då originalet leverans av ordern.
 ◆ Vänligen kontakta oss med ditt ordernummer samt ditt spåringsnummer på din beställning. Om du vill byta objekt för en annan stil, skulle du behöva gå dina objekt för en återbetalning * (per person återvändande) och göra en ny beställning för den stil du föredrar.
 ◆ Du måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick dvs inte slitna, ändras eller tvättas med alla bifogade taggar. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.
 ◆ Vi täcker inte fraktkostnad av utbyten, du kommer att ansvara för returportot samt för frakt kostnaden för frakt de utväxlade objekt tillbaka till dig.
 ◆ Den post punkten är att vi inte accepterar skor används och jämnt slitage.

Into För Annullering:
 ◆ Om du vill annullera ordern, måste du maila oss direkt. Avbokningsavgift på 25% kommer att tillämpas. De flesta beställningar skickas inom 1-2 dagar från orderdatum. Levereras Beställningar kan inte annulleras.

Into
 FRÅGOR
 Frågor om Frakt & Returer, sekretesspolicy, eller annat policy relaterat material kan riktas till vår personal, genom att klicka på länken "Kontakta oss" i sidomenyn.