Tidningsställ

Det här tidningsstället är gjort från återvunnet trä i form av en stor stock som sågats isär i två delar. Träet har fått en fin bearbetning av naturens slitage därav sin unika struktur. Tidningar och papper stöds av snett nerborrade armeringsjärn som sitter på rad.

Anordning

En upphängningsanordning där du själv kan välja vad du vill hänga upp. Det kan vara foton, påminnelselappar eller små föremål du gillar. Sakerna sätter du fast på repet med hjälp av klämmor. Repet i sin tur sitter fast med hjälp av spikar på två brädor av återvunnet trä.

Hylla

Denna hylla är gjord av brända träplankor och svetsat och slipat profilstål för en mer rustik känsla. Här används den som ett ställ för teburkar.

Prydnadsställ

Denna ställning är skapad av en upphittad gammal del av en brygga. Hjulet är upphängt med hjälp av den rostiga bulten som satt i stocken sedan tidigare.

För att fokus ska hamna på kugghjulet och stocken är de upplysta med tre LED spotlight och stocken hänger i luften ovanför den svarta träplattan.

Detta ställ är designat utifrån behov. Här har jag bränt och borstat en gammal träbit som jag sedan borrat in två korta armeringsjärn i för att hålla upp, i det här fallet, ett asiatiskt antikt svärd.

Det här stället är också designat utifrån behov. Stället är byggt av en sekelskifttegelsten med ett lätt böjt armeringsjärn nerborrat i mitten. Här för att man ska kunna hänga ett halsband från tidig medeltid.