Om mig och Roughly made

Roughly made började som ett nödvändigt projekt då jag som nyutflyttad student var i behov av möbler. Jag ville ha unika möbler som jag kunde identifiera mig med och det var så hela konceptet startade.

Som student har du sällan en god ekonomi och jag ville därför passa på att utnyttja detta genom att försöka skapa så intressant design och unika möbler som möjligt. Utmaningen är alltså att ta fram snygga och exceptionella inredningsmöbler men till ett lågt pris.

All inredning som presenteras här på sidan har jag själv byggt ihop efter min egen design. Bygget har skett antingen i min lägenhet eller utomhus med hjälp av enkla verktyg.

Koncept

Mitt koncept med Roughly made är att formge interiör i en industristil med en hög kvalité. Då miljö är en viktig del för mig har jag valt att stärka detta inom min design. Jag försöker alltid återanvända samt hitta gammalt material och på så sätt värna om miljön på bästa sätt. På det här viset får varje möbel en unik formgivning med det återvunna materialet.

Jag letar alltid efter spännande och annorlunda material att återanvända och blir ständigt inspirerad till nya design- och byggprojekt. Min webbsida kommer därför hela tiden att uppdateras med nya interiörer.